Jag säger som Sally, jag är en dubbelarbetande nollbarnsmamma.

Skämt åsido, om ni hittat hit har ni säkert redan förstått att jag heter Emelie Kempe. Jag är 27 år och har precis debuterat med min roman Reisa, som är den första delen i serien Röda Ögon. Mer om Röda Ögon, kan ni läsa här. 

För att försörja mitt författande och för att det är ett arbete som verkligen är givande, arbetar jag som universitetsadjunkt i journalistik vid Linnéuniversitetet. Det är ett varierande jobb med både undervisning och forskning. I mån av tid frilansar jag som korrekturläsare, lektör och layoutare av inlaga till böcker (sättning av böcker).

Dygnen fylls lätt och när jag har dykt ner i min dystopiska värld i ”Röda ögon” alldeles för länge, drar min älskling upp mig till ytan igen och påminner mig om att den verkliga världen fortfarande finns.

Jag tror det var allt det viktiga. För att lära känna mig ännu bättre är ni välkomna att följa min blogg, kika in på Instagram eller Facebook.

Tre snabba frågor
Två bästa bokserierna: Harry Potter, The Mortal Instruments
Favoritfilmer: Les Misérables, Australia
Vilken serie ser du just nu: Reign 

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram