Jag säger som Sally, jag är en dubbelarbetande nollbarnsmamma.

Skämt åsido, mitt namn är Emelie Kempe och debuterade 2017 med min roman Reisa, som är den första delen i serien Röda Ögon.Mer om Röda Ögon, kan ni läsa här. 

För att försörja mitt författande och för att det är ett arbete som verkligen är givande, arbetar jag som lärare i journalistik (och ibland, medieproduktion) vid Linnéuniversitetet. Det är ett varierande jobb med både undervisning och forskning. I mån av tid frilansar jag som korrekturläsare, lektör och layoutare av inlaga och omslag till böcker.

Dygnen fylls lätt och när jag har dykt ner i min dystopiska värld i ”Röda ögon” alldeles för länge, drar min älskling upp mig till ytan igen och påminner mig om att den verkliga världen fortfarande finns.

För att lära känna mig bättre är du välkommen att följa min blogg, kika in på min sida på Instagram och/eller Facebook.

Tre snabba frågor
Två bästa bokserierna: Harry Potter, The Mortal Instruments
Favoritfilmer: Les Misérables, Australia
Vilken serie ser du just nu: Reign