Bokmässan är runt knuten!

I veckan smäller Bokmässan 2018 av i Göteborg och på söndag hittar du mig där i monter A04:48, där jag hänger i Fantastikbokklubbens monter. Kom förbi, säg hej och häng med mig! Då har jag nämligen release av Aily börjar förskolan och Röda Ögon: Maght. Whooohooo!

Fram till i dag har jag varit riktigt orolig för att inte ha några nya böcker att presentera på bokmässan, tryckerier har jävlats – jag kommer inte gå in på detaljerna men det drog ut på tiden och fick ta till en nödlösning för att även kunna presentera Röda Ögon: Maght på bokmässan.

På söndag kommer även en tävling att lanseras som jag arrangerar tillsammans med Fjäderpennan Monie Szabo, så håll i hatten det här kommer att bli bra! 🙂

Och jag vet, jag är jättedålig på att uppdatera bloggen här, så om du vill se vad jag faktiskt håller på med mellan blogginläggen får du gärna följa mig på följande länkar. Där lägger jag upp posts betydligt oftare.

https://www.facebook.com/emeliekempeauthor/

https://www.instagram.com/nohidingforlag/

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *